Over Ons

“C² (uitgesproken als C Square of Communications Community) vertegenwoordigt en verdedigt de belangen van alle communicatiedeskundigen in België. Zowel communicatie-agentschappen, kleine communicatiebureaus, zelfstandigen, communicatieverantwoordelijken binnen bedrijven en de non profit sector (ook bij de overheid), studenten en lesgevers zijn lid van C².

C² werd in november 2016 opgericht na de fusie tussen het voormalige BPRCA (de communicatieagentschappen) en het voormalige 3C (de vereniging van communicatiedeskundigen).

De vereniging heeft meerdere doelstellingen : de belangen vertegenwoordigen van de brede gemeenschap van communicatiedeskundigen, de promotie van het communicatieberoep, de ontwikkeling van deontologische codes, dienstverlening voor communicatiedeskundigen om zo hun beroep beter uit te oefenen, en werken als een platform waar communicatiedeskundigen elkaar kunnen ontmoeten, leren en netwerken.

Het activiteitendomein van C² is breed : public relations, public affairs, interne communicatie, financiële communicatie, CSR communicatie, marketing communicatie, sociale media, corporate publicity en zo voort.”

 


 

Contact form [NL]

Fijn dat u ons contacteert! Vul het formulier hieronder in en we nemen snel met u contact op.
  • Detail van uw vraag