News

Dutch PR Awards

5 September 2017

Dutch PR Awards

De VPRA is verheugd te melden dat de voorbereidingen voor de officiële Dutch PR Awards (DPRA) 2017 in volle gang zijn! De Dutch PR Awards, die traditioneel verschillende categorieën bestrijken, worden op donderdag 14 september in Amsterdam uitgereikt aan de bureaus met de beste PR-cases van 2016-2017. Het is alweer de vijfde editie van de award.

De award-uitreiking start aan het einde van de middag met een borrel, gevolgd door een diner met de feestelijke uitreiking van de felbegeerde Dutch PR Awards 2017. Ook voor deze editie is weer een professionele vakjury samengesteld.

VPRA-voorzitter Huib Bannier: “Het wordt een bijzondere dag waar we trots mogen zijn op ons eigen werk, trots op het werk van de ander, en trots op ons mooie vak. Ik ben nu al trots op de enorme energie die collega’s van aangesloten bureaus stoppen in de organisatie van het evenement van het jaar. 14 september, een dag om naar uit te kijken!”.

Sponsors

Media Info Groep, LexisNexisDe Perslijst, Videonieuwsbericht en Photonic hebben zich als sponsor verbonden aan de DPRA 2017. Met de Adfo-groep zijn we een unieke en intensieve samenwerking aangegaan die de nodige aandacht en mediadruk zal opleveren. We zijn ontzettend verheugd dat deze partners de DPRA 2017 mogelijk maken.

Theater Amsterdam

Het podium voor de Dutch PR Awards 2017 is Theater Amsterdam. Het prachtige theater dat in 2014 haar deuren opende, ligt aan ’t IJ net buiten het centrum van Amsterdam in de Westelijke Houthavens. Theater Amsterdam is zowel met eigen als met openbaar vervoer goed bereikbaar en beschikt over eigen parkeerplaatsen.

Deelnemen

De inschrijving is inmiddels gesloten.

Kaartverkoop

Kaarten voor de prijsuitreiking zijn verkrijgbaar via onze website (inclusief netwerkborrel en diner) en zolang de voorraad strekt maar uiterlijk voor 5 september. De prijs per toegangskaart is voor de 1e entreekaart € 125 per persoon. Elke tweede en volgende kaart kost € 95 per persoon.

#DPRA2017

Noteer donderdag 14 september alvast in je agenda en houd onze website, mailings en andere oproepen in de gaten.

De Dutch PR Awards zijn dé vakprijzen voor de PR- en communicatiebranche. De prijzen worden uitgereikt door brancheorganisatie VPRA aan PR-cases die het beste bewezen resultaat hebben bereikt.

Heb je prangende vragen of interesse in sponsormogelijkheden van de Dutch PR Awards 2017? Mail naar event@vpra.nl.